Különlegesen unalmas kiadásban érkezik a Cactus

A vidám kompaktból unalmas, szürke, egyszerű autót csinál az új különkiadás

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alapvetően izgalmas, különleges és feltűnéskeltő a Citroën C4 Cactus, különféle látványos színösszeállításokban rendelhető. Az új különkiadással agyoncsapják a koncepciót.

Háromféle összeállításban készül a Cactus OneTone, a lényege, hogy egyszínű és még véletlenül sem vidám Háromféle összeállításban készül a Cactus OneTone, a lényege, hogy egyszínű és még véletlenül sem vidám
Különleges kiadással bővül a Citroën egyedi kompaktja, a furcsa külső elemekkel látványossá tett C4 Cactus. Az alap koncepció szerint mindenféle vidám és látványos színösszeállításban kérhető, az új OneTone széria viszont arra játszik rá, hogy mindent ugyanabban a színben kap. Így lehet teljesen fehér, szürke, vagy koromfekete a Cactus, amivel minden egyediségét elveszti. Arról nem esik szó, hogy milyen felindulásból született az unalmas kiadás, előfordulhat, hogy nem jött be a terv, és a vásárlók nagy része egyszerű összeállításban rendelt.
Hirdetés
OneTone feliratok, 17 colos felnik és a fényezéshez passzoló AirBump elemek tartoznak az új kiadáshoz, de tolatókamerát, fűtött első üléseket, bőr díszítőelemeket és strapabíró szőnyegeket is tartalmaz az új csomag. Szintén új a C4 Cactus kínálatában a PSA csoport 6 fokozatú EAT6 (Efficient Automatic Transmission) automataváltója. A Sport és hóban való elindulást segítő programmal ellátott szerkezettel így már nem csak robotizált automatával rendelhetünk Cactust.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?