Kupét hoz a Renault, a divatosabb fajtából

Mutatott valamit, de le is bukott a Renault egy új modellel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan bővül a Renault kínálata, méghozzá a ma legdivatosabb szegmensben. Orrát már megmutatta, fazonja pedig álcázva bukott le.


Hamarosan a Renault is beszáll abba a buliba, amiben a prémiumgyártók versenyeznek leginkább, de aki csak teheti, hasonul hozzájuk. Mutattak egy homályos rajzot, amin egy tanulmányautó látszik ugyan, az már az arányaiból is látszik, hogy magas, mégis lapos tetejű. A két-, vagy háromajtós kupét nagy eséllyel elvethetjük, bár szívesen látnánk valami izgalmasat, az igazság mégis sokkal egyértelműbbnek tűnik, pláne, miután le is bukott az egyik álcázott tesztautójuk.
Hirdetés

Lencsevégre kaptak egy határozottan Renault orrú, alaposan lefóliázott tesztautót, ami minden eddig Renault-nál különlegesebb, ugyanis ötajtós kupé, ráadásul SUV is. Farán már most fellelhetőek a Megane Grand Coupé vonásai, ám attól eltérően ez vélhetően ötajtós lesz, vagyis a hátsó szélvédővel együtt nyílik majd a csomagtérfedél. Méretét egyelőre nehéz belőni, egyesek szerint a Captur sportosabb testvére lesz, ám arányai miatt inkább a Kadjarra tippelnénk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?