Küszöbön a BMW M4, már nem takargatják a veséit

Fagyos kék fényezéssel fotóztak egy M4 prototípust, hetek vannak már csak a bemutatóig

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kevés rejtegetnivalója van már a BMW M3/M4 párosnak, már az is teljességgel biztos, hogy az óriási maszkot kapják, barátkozzunk velük még több új fotó segítségével.

Húzza még egy kicsit a gyártó a rajongók agyát, vagy éppen hogy szoktatja őket a látványhoz? Nehéz eldönteni, de utóbbi tűnik életszerűbbnek, miután az M4-es prototípusaival, már egyre kevesebb álcázással járják az országot. A Motor1.com fotósa München környékén kapta le a tesztelés alatt álló példányt, amin az álcázás már csak egész keveset, igaz, a fontosabb részleteket takarja, így az orrát és a hátulját is. De azt már láthatjuk rajta, hogy a Frozen árnyalatok kékje biztosan rendelhető hozzá.
Hirdetés
Az is tökéletesen látszik, hogy a hatalmas veséket már egyáltalán nem akarják takargatni. Az álló hűtőrács egészen szokatlan, de a páros mindkét tagja, az M3 és az M4 is megkapja, annak ellenére, hogy a 3-as BMW orra alapvetően sokkal szofisztikáltabb és könnyebben emészthető. A külső vélhetően hamar homályba fog borulni, amint valaki beül a kormánya mögé és megtapasztalja a képességeit. Alapból 480 lóerős, hathengeres turbómotorral érkezik, illetve hatfokozatú kézi váltóval. A Competition csomaghoz lesz kapható az M xDrive összkerékhajtás, valamint automata váltó is, bár az 510 lovas verzióhoz utóbbi mindenképp jár.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?