Küszöbön áll a középkategóriás Peugeot bemutatása

Első képek a Peugeot 508-asról!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyszerre váltja a 407-es és 607-es modelleket a Peugeot, az újdonság a kettő között félúton helyezkedik el, neve Peugeot 508.

A nagy számok törvénye alapján többen járnak jól a Peugeot 508-assal, mint ahány embernek le kell mondania a 607-es formátumú autóról. Ebben a gazdasági helyzetben már annak is örülhetünk, hogy a franciák legalább nem felejtették el teljesen a csúcsmodell utódlását, még ha nem is külön autóval oldották meg a kérdést, csak megnövelték a középkategóriás autó karosszériáját. A Peugeot 508-as rögtön kezdettől fogva két karosszériával is elérhető lesz, a kiszivárgott fotókon látható fehér limuzin GT felszereltségű, igen látványos 19 colos felniket és LED-es fényszórókat kap. A kombi hétköznapi modell, abban az értelemben, hogy csak 18 colos felniket és hagyományos világítótesteket kap. További információk hamarosan várhatóak, már nincs sok hátra az embargó végéig.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?