Küszöbön és már képen a virtuálisan frissített Porschék

Nem hivatalos grafikán a Porsche 911 és a Boxster ráncfelvarrása

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Harmadik éve vannak a piacon, jövőre megújulnak a Porsche sportkocsijai. Az új Boxster és 911-es nem hivatalos grafikán nézegethető.


Már írtunk korábban a Porsche 911-es ráncfelvarrásáról. A mai trendeknek megfelelően valószínűleg turbót kapnak a gyengébb változatok is, csak a sportváltozatok maradnak szívómotorosak. Az ehhez társuló frissítést segít elképzelni Theophilus Chin munkája. A virtuális új 911-es jókora légbeömlőket kapott az első lökhárítójára, amikkel elég dögösen néz ki. Az ő változatán újak a külső tükrök, hangsúlyos légterelő került a lökhárító aljára, és sötétített, új rajzolatú fényszórókat is képzelt rá.
Hirdetés


A külső-belső változásokon átesett 911 jövő ősszel mutatkozik be, 2016 tavaszán láthatjuk a Boxster/Cayman páros hasonló stílusú átváltozását is. Honfitársunk, X-Tomi a stuttgarti sportkocsigyár kisebb sorozatát képzelte el új köntösben, de ahogy látszik, az ő kezét is a 918-assal bevezetett új stíluselemek vezették. A legfrissebb hírek szerint a dupla nevű sorozatot újrakeresztelik: állítólag 718 néven készülhet. A Porsche így az összes sportkocsiját számmal jelölné. Szintén a környezetvédelmi előírások, illetve a fogyasztáscsökkentés hajszolása miatt a jövőben valószínűleg turbós négyhengeresek lehetnek a kicsi Porschék.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?