Kutya jó extrákat kínál a Skoda

A Skoda még nagyobb biztonságot ad kedvenceinknek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A nyaralási szezonban két választásuk lehet a kutyáknak. Vagy otthon maradnak, vagy mennek a családdal. Utóbbi esetre most több megoldást is kínál a Skoda.


Utólag számos autós kiegészítőt lehet beszerezni házi kedvenceinknek. A Skoda is gondolt a négylábúakra, és kifejezetten nekik kínál néhány hasznos kiegészítőt. Az első a biztonsági öv, amely hasznos extra, hiszen ha már az emberek használják, akkor a kutyák miért ne. Elvégre rájuk is ugyanakkora erőhatás nehezedik egy komolyabb fékezéskor vagy ütközéskor, mint ránk. Előbbi esetén is lehet már kisebb sérülésekkel számolni, ha a műszerfalon vagy az első ülés háttámláján köt ki a kutyus, utóbbinál pedig akár életveszélyes sérüléseket is szenvedhetnek, nem beszélve arról, hogy a bent ülőket is komolyan megütheti a szabadon "repülő" állat.
Hirdetés

A másik extra a jól megszokott pléd modernebb változata, amely könnyen tisztítható, csúszásmentes anyagból készül és a hátsó ülésre könnyedén elhelyezhető. Kiképzésének köszönhetően fékezéskor nem kell aggódni az előrecsúszástól vagy eséstől, kanyarban ugyanakkor továbbra is érdemes óvatosan vezetni.

Végül pedig megtalálható a kínálatban a haszonjárművekben és a kutyaszállításra kialakított autókban található rács is, amely a fizikai elhatárolást teszi lehetővé. Két kivitelben érkezik. Az egyik a csomagtartót osztja két részre, amely jól jön abban az esetben, ha például egy élelmiszerrel teli táskát kell távol tartani szeretett kedvencünktől. A másik változat pedig az utasteret választja le a csomagtartótól, ezzel megakadályozva azt, hogy az utastérbe előremásszon a kutyus.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?