Kutya üzemmód – Új fejlesztés a Teslákban

A kutyák kényelmét is szolgálja a Tesla új fejlesztése

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sajnos még mindig sokszor előfordul, hogy a gazdik az autóban hagyják megfőni házi kedvencüket. A Tesla azonban a kutyák egészségét szem előtt tartó megoldást is kínál már.


Mesébe illő módon született meg a Tesla kutyamódja. Egy twitterező hintette el az ötletet, amire Elon Musk gyorsan ráharapott, úgyhogy hamarosan már minden Tesla kutyabaráttá válhat. Josh Atchley, az a bizonyos twitterező egyébként pont a saját kutyájára gondolva osztotta meg ötletét a nagyvilággal.
Hirdetés

Az ötlet pedig zseniális, mert nem csak a kutyáknak hasznos. Egyrészt a kutya módot bekapcsolva elindul a klímaberendezés, és akár felcsendülhet a beállított zene is, komfortosabbá téve a kutyák számára a várakozást, amíg visszaér a gazdi. Viszont nem egyszer történt már meg, hogy a kocsiban felejtett, kókadozó kutyákat a bátrabbak úgy mentették meg, hogy betörték a parkoló autó oldalablakát. Nos, a kutyamód segít elkerülni a félreértéseket is, hiszen a központi kijelzőn hatalmas felirat hirdeti

A gazdám mindjárt visszajön. Ne aggódj! Megy a klíma, 70 fahrenheit (21 Celsius) fok van idebent.

Persze, ha elfelejtik bekapcsolni ezt az új üzemmódot akkor ugyanott vagyunk, ahol a part szakad.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?