Lamborghini Murciélago haszonjármű Ausztráliában?

Szállítójárműként is kiváló a Murciélago

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy Lamborghini Murciélago sportkocsin már a vonóhorog látványa is bizarr, ám ha rajta van, akkor illik használni, ugyebár...

Érdekes állat a kecske, Hofi Géza is említést tett róla egy kérdés kapcsán, aminek ugyanúgy nem a kecske volt a főszereplője mint az alábbi videónak. Bennem az a kérdés fogalmazódott meg, hogy lehetett-e... vonóhoroggal rendelni a Lamborghini Murciélagót? Hiszen tudjuk, hogy például a Tesla Model S nem kérhető vonóhoroggal, az alábbi videó alapján pedig azt is tudjuk, hogy a Murcielagóra fel lehet tenni a vonóhorgot - még ha nem is feltétlenül gyárilag. Kérdés, minek? Erre is megkapjuk a választ alább: kecskeszállításhoz!
Hirdetés
Hiszen ugyan mi mással szállítaná az ember Ausztráliában a kecskéit, ha nem Lamborghini Murciélagóval? Ezek után szinte nem is meglepő, hogy például kétszemélyes haszonjárművé alakított Mercedes-Benz R-osztály is szerepel a hasznaltauto.hu hirdetései között.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?