Lamborghini színekkel is rendelhető már VW Golf

A Golf R modellek a szivárvány összes színében pompázhatnak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kiszélesedett a VW Golf R színpalettája, amelyen már a Lamborghini modellek jellegzetes színei is feltűntek.


Néhány napja a Škoda legnagyobb gyárában járva is feltűnt, hogy mennyire a szürke szín felé tolódtak a vásárlói igények. Szürke, ezüst és fehér Octaviák jöttek folyamatosan a szalagról, csak néha tűnt fel egy-egy vörös darab, amelyről a dolgozók meglepve mesélték, hogy ez már kimondottan sok a megszokotthoz képest. Szóval igazi felüdülés, amikor vidámabb színű autók tűnnek fel az utakon. A Volkswagen Spektrum Programja segíthet még több élénk színű autót juttatni az utakra, ugyanis a Golf R-hez rengeteg színt tettek elérhetővé.

A Golf R öt alapszíne mellé felsorakozott még 40 árnyalat!

Köztük olyan feltűnő változatok is, mint például a Viper Green, amely egykor a Scirocco R-hez volt elérhető, majd később megjelent a Lamborghini Huracánon is. De a márka rajongói örülhetnek a „Mars vörösnek” is amely az 1997-es Golf GTI egyik különleges kiadását díszítette, vagy épp a IV-es és az V-ös GOLF R mélykék színének is, amelyek újfent elérhetők. A lista még hosszan sorolható olyan izgalmas színekkel, mint a „Nogaro kék”, a „réznarancs”, a lila metál vagy akár a „karib zöld”.
Hirdetés

A különleges színeket nem pingálják olcsón az autókra hiszen 2500 dollárt (körülbelül 700 ezer forintot) kérnek értük, és a rendelés után két hónappal tudják szállítani őket - igaz, utóbbi ma abszolút nem számít hosszú várakozási időnek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.08.21. at 00:30
    Permalink

    A viper green nem csak a Scirocco R-hez volt elérhető hanem az összes Sciroccohoz 2008-tól. Jó lenne utánanézni nem csak a marketingszöveget nyomatni. Sőt egyáltalán nem vagyok biztos abban hogy az “R”-hez elérhető volt egyáltalán.

Vélemény, hozzászólás?