Lánctalpas őrület mozgáskorlátozottaknak

A Ripchair kerekesszékeseknek készült, mindenen átmegy

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Van ez a kis cég, a Howe and Howe Amerikában, még a Discovery Channelen is volt műsoruk, szinte mindenre van lánctalpas megoldásuk, most éppen azoknak, akik kerekesszékkel élnek.

Ha eddig nem is ismerted a Howe and Howe-t, most megjegyzed majd a nevüket. Ha nem is a Ripchair miatt, akkor a legújabb Halálos iramban film után már tudni fogod, kik ők. Az új filmben Ludacris egy lánctalpas tankkal, a Ripsaw-val csapat majd a jégen, azt is a Howe and Howe építette, és bárki rendelhet tőlük egyet. Na, de visszatérve a lánctalpas székre, gondoltak azokra is, akik valamilyen oknál fogva már nem tudnának tankot vezetni, nekik lehet ezzel személyre szóló, saját tankjuk.
Hirdetés
Korábbi prototípusuk, a Ripchair 2.0 beépített üléssel rendelkezett, az új Ripchair 3.0 viszont csak egy konzol, ha úgy tetszik. Saját kerekesszékkel lehet ráállni és rácsatlakozni, akár manuális, akár elektromos hajtású székkel is. Egy 29 lóerős motor hajtja, saját tűzoltó-berendezése is van, meg vadászpuska-, illetve horgászbot-tartója. Teljesen személyreszabható, megrendeléstől függ, mi hova kerül a gépen, amivel akár 60 fokos emelkedőt is meg lehet mászni. Az árát nem közölték, de az ilyen egyedi gépek mindig horror összegekbe kerülnek. Őrültségnek tűnhet, amit csinálnak, még a hadseregnek is dolgoznak, a Ripsaw is eredetileg számukra készült, aztán lett belőle „polgári” verzió.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?