Lánctalpassal indult bort lopni. Kitalálod a helyszínt?

Ellopott egy tankot, hogy a bolt ablakában kössön ki vele

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A történet minden egyes pontja filmbe illő és teljesen irreális, mégis valódi és megtörtént eset. Van benne egy srác, egy tank, egy vegyesbolt és egy üveg bor, meg egy eltaposott Daewoo.


Unalmas az élet a sarkkörön, ha csak nincs egy jó hátsókerekes autód és temérdek üzemanyagod, bár biztos arra is rá lehet unni egy idő után. Azt nem tudni, hogy főhősünknek mi lett volna a dolga, de a történet végén ő is arra hivatkozott, hogy unatkozott, ezért leitta magát és jó ötletnek tűnt tankot lopni. Igen, ellopta ezt a lánctalpas csapatszállítót egy gyakorlótelepről, majd elindult a 60 ezres lakosságú Apatity városa felé, ami már bőven túl van a sarkkörön - mily meglepő módon, Oroszországban.
Hirdetés

Áthajtott egy teljes erdőn, majd a városban megkereste a vegyesboltot. Betört, vagyis, nemes egyszerűséggel megállt a kirakatban a lánctalpassal, közben pedig eltaposott egy Daewoo-t. Mire a hatóság kiért, addigra az ittas, kalandvágyó fiatal már megtalálta, amit keresett, egyetlen üveg bort hozott ki a boltból és már szállt is vissza a járművébe. Letartóztatták, csak a csodával határos, hogy nem sérült meg senki az akció közben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?