Land Rover tulajdonba kerül a Bowler

A Bowler hosszú évek partneri együttműködése után a Land Rover égisze alatt folytatja működését

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az 1985-ben alapított márka Land Rover alapokon építette a legkomolyabb versenyekre szánt terepjáróit, de Land Rover tulajdonosoknak is kínált tuning alkatrészeket.

Lezárult a Land Rover és a Bowler összeolvadása, így az off-road versenyautókat és nagy teljesítményű, kifejezetten Land Rover modellekhez szánt tuning alkatrészeket gyártó brit vállalat a Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations részlege alatt folytatja a tevékenységét.
Hirdetés
A két vállalat 2012-ben már partneri együttműködést kötött, amely közelebb hozta a feleket egymáshoz és szorosabban dolgoztak együtt. Ennek eredményeként született a 2014 és 2016 között futott Defender Challenge by Bowler rally sorozat. A Bowler folytatja a Land Rover alapú tereprally gépek fejlesztését, ahogy teszi ezt már közel 35 éve.
A mostani felvásárlás nem jelenti, hogy a két cég össze is költözik. A Bowler az eddigi székhelyén, a derbyshirei Belperben folytatja a munkáját és egyelőre nem helyezi át központját a Jaguar Land Rover Special Vehicles Operations főhadiszállására, Coventrybe.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?