Lara Croft a Volvót választotta

A Tomb Raider című film főszereplője Volvo XC40-est hajt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hollywood feltámasztja az Indiana Jones női megfelelőjéről szóló filmet, a Tomb Raidert, amelyben Lara Croft ezúttal egy Volvo XC40-est használ.


Számítógépes játékként kezdte, és ahogy az sokszor megtörténik a legnépszerűbb játékokkal, hollywoodi filmként folytatta a Tomb Raider a pályafutását. Először Angelina Jolie bújt Lara Croft bőrébe a vásznon. A 2000-es évek elején egy Land Rover Defender segítségével közlekedett árkon bokron át, most viszont egy Volvo XC40-est használ Alicia Vikander, aki a 2018-as filmben alakítja a kalandornőt.
Hirdetés


Persze a Volvo új szabadidő-autója csak a karakter hétköznapi életében kapott szerepet, ellentétben a Defenderrel, amely a kalandok során is elkísérte Croft kisasszonyt. Persze így a film, a karakter vagy a Volvo rajongói könnyebben választhatják ugyanazt az autót, amelyet a mozivásznon látnak. Ez pedig egy fehér, R-Design felszereltségű modell. Míg Lara Croft az eltűnt édesapja nyomait kutatva küzd gonoszok és az elemek ellen, addig a svéd SUV olyan ellenfelekkel száll szembe a piacon, mint például a BMW X2 vagy épp a Mercedes-Benz CLA. A Volvo és az MGM filmstúdió együttműködéséből a filmet és az XC40-est egyszerre hirdető reklámvideó született, amelyet alább meg is nézhetsz. A filmet egyébként pont a mai naptól vetítik a hazai mozik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?