Látványterven az új BMW Z4

Leplezetlenül látható a következő generációs Z4-es BMW

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A kémfotók mellett virtuális látványterven is mutatkozik az új Z4-es BMW, amely részben japán fejlesztéseket is hordoz majd magában.


Egyre sűrűbben és egyre több kémfotó lát napvilágot a BMW új roadsteréről, a következő generációs Z4-ről. Az álcázott képek mellett most végre lepel nélkül is láthatjuk, persze csak virtuálisan. X-Tomi nem lazsál, ha lát egy új modellt álcázva, ő azonnal elkészíti annak szériaérett mását, legalábbis a saját képzelete alapján. Talán nincs is olyan messze a BMW által is megálmodott formától. A külső jól visszatükrözi a márkára manapság illő arculatot. Az új Z4-es egy vadonatúj platformot kap, amelyet a BMW és a Toyota közösen fejlesztett ki.
Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudni még az újdonságról, az amerikai BMW vezérigazgatója, Ludwing Willish viszont nemrégiben utalásokat tett arra, hogy hathengeres motorokkal érkezik majd a bajor roadster. Mindez azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel a 3,0 literes sorhatos turbós blokkot kapja meg, amely 335 lóerőt és 450 Nm-t szabadít majd az aszfaltra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?