Lebukott a frissített Suzuki SX4

Marad és élesebb lesz a megújuló Suzuki SX4

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kínában lebuktatták az SX4 frissített változatát, amely így az új S-Cross kompakt SUV alatt továbbra is maradhat a Suzuki kínálatában.

Indiában kizárólag szedánként kapható az SX4, s onnan származó nem friss hír, hogy hamarosan megújul a típus. Kínában és másutt ötajtósan is meg lehet vásárolni az autót, s onnan származó friss hír, hogy hamarosan megújul a típus. Tehát jó eséllyel az esztergomi gyártósorról is a chinacartimes.com képén láthatóhoz hasonló karosszériával gördül majd le a faceliftes SX4, s így marad a palettán - a kompakt szabadidő-autó, még csak tanulmányként bemutatott S-Cross alatt.
Hirdetés
A fotók szerint a jelenleginél élesebb, agresszívabb lesz az SX4 kiállása, a ráncfelvarrás valószínűleg új színeket, felniket, kárpitokat is hozhat. Pletykálnak érintőképernyős navigációról és a 2,0 literest leváltó korszerűbb-olcsóbb-takarékosabb 1.6-os, ugyancsak Fiat-eredetű dízelmotorról is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?