Lebukott a Mustang SUV! Hivatalos fotók szivárogtak ki róla

A Ford óvatlanul kitette a világhálóra a villany-SUV képeit

Miután megérkezett a hivatalos sajtóinformáció arról, hogy a Mustang vonalait öröklő, villanyhajtású SUV neve Mach E lesz, nem várt meglepetést is kaptunk.

Véletlenül aktiválhatta valaki a Fordnál a Mach-E névre keresztel villany-SUV külön oldalát, ahol ezáltal megjelentek a gyári fotók az eddig titkolt autóról. Persze már el is tüntették őket, de az internet nem felejt. Máris rohamtempóval terjednek a képek szerte a világon.
Hirdetés
Az hagyján, hogy a képek így kiszivárogtak, de olvashatóvá váltak alattuk az autó műszaki jellemzői, így egy csomó információ kiderült a hivatalos debütálás előtt. Ami egyébként november 18-án esedékes a Los Angeles-i Autószalonon, Idris Elba vendégszereplésével.
Kiderült többek között, hogy a hátsókerék-hajtású változat, a felárért kapható nagyobb kapacitású akkumulátorral 480 kilométeres hatótávra képes, míg az összkerékhajtású változat csak 430 kilométert képes megtenni egy feltöltéssel. Az autó gyorsulása a képinformációk alapján 5,5 másodperc, ám a körülbelül 18,3 millió forintnak megfelelő mennyiségű dollárért kínált GT változat 3,5 másodperc alatt letudja a 0-100 km/h sprintet. Az alapváltozat egyébként kb. 13,3 millió forintnyi dollárért vihető haza, de az első megrendelők First Edition modellekre is lecsaphatnak, amelyek egyedi fényezést, gazdagabban felszerelt utasteret és vörös féknyergeket kapnak körülbelül 18 millió forintért.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?