Lebukott az új Renault crossover

Gyári grafikán és kémfotókon a Renault Captur

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kiszivárgott gyári rajzon és még erős álcával, de kémfotókon is látni a talán Clio-alapú Renault Captur crossovert.


Jó ideje tudjuk már, hogy crossover változata is lesz a Cliónak - a Nissan Juke vagy épp a Mini Countryman sikerét irigylő Captur minden bizonnyal a márciusi Genfi Autószalonon fog debütálni. Korábban csak futurisztikus koncepcióként mutatta meg a Renault, most viszont - véletlenül kiszivárgott - gyári grafikán (szabadalmi ábrán) és tesztelés közben, igaz, erős álcával is megtekinthető már a rövidesen szériakész modell.
Hirdetés
Hogy a Carscoop-féle kémfotókon a Modust/Grand Modust is nyugdíjazó, Clio-alapú Capturt vagy egy Scénic SUV-t látunk, nem tiszta, mindenesetre a Renault-nak pillanatnyilag csak egyetlen divatosnak mondható szabadidő-autója van (a Koleos), így jobb későn, mint soha alapon bővítenie kell kínálatát, ha nem akar lemaradni a versenyben. Csak néhány a mostanság bemutatott vagy a közeljövőben várható kompakt crossoverekből (a már említetteken túl): Chevrolet Trax/Opel Mokka, Ford EcoSport, Suzuki S-Cross.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?