Lefotózták a legelső BMW M3 Touringot

Most készül először kombi a BMW M3-ből, amit meg is lehet majd venni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hallgattak a rajongók és a vásárlók igényeire: a BMW M részlegénél megépítették, és végre kínálatba is veszik az M3 Touringot, melyet most le is fotózott valaki.

A vásárlók és a rajongók igényei ritkán találkoznak annyira pontosan egy modellben, mint a BMW M3 Touring esetén. Mindenki nagyon várta a kombi sportmodellt, hát most meg is kapják; elkészül az M3 Touring sorozatgyártásra kész változata. A hír nem kacsa, a BMW maga tette hivatalossá korábban, és most le is fotózták az egyik tesztpéldányt. Az erős álcázás ellenére teljesen egyértelmű, miről van szó és mi van az örvényes fóliázás alatt. Az orrkialakítását egy az egyben veszi át a szedántól és a kupé M4-től, vagyis egy cseppet sem fog hasonlítani a sztenderd 3-as sorozatra. A lökhárítón hatalmas légbeömlőket láthatunk, hátul szűken két oldalt kivezetett kipufogóvégeket, oldalt mélyre húzott küszöböket és kiszélesített hátsó sárvédőket. A motorháztető alatt pontosan az szerepel, amire a rajongók vágynak, sorhatos duplaturbós benzinmotor. Belépőszinten 480 lóerőt fog kínálni hátsókerékhajtással, és vélhetően ennél a modellnél is hatfokozatú kézi váltóval. A Competition csomag esetén a keményebb hangolás mellé 510 lóerős csúcsteljesítmény és automata váltó jár, valamint a hírek szerint ehhez a kivitelhez már rendelhető lesz M Sport összkerékhajtás is.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?