Legördült a gyártósorról az első új Opel Insignia

Elkészült ez első ügyfélautó a megújult Opel Insigniából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A rüsselheimi Opel gyárban augusztus 22-én legurult a gyártósorról az első új, ügyfélnek szánt Opel Insignia.


Miként arról korábban beszámoltunk, idén ősztől ráncfelvarrással érkezik a piacra 2008-ban érkezett, Év Autójának is választott Opel Insignia. Múlt héten készült el az új verzióból az első olyan példány, ami már nem belső tesztelésre, gyári használatra készült, hanem egy ügyfél számára készült. A smaragzöld Opel Insignia Sports Tourert kétliteres, 195 lóerős BiTurbo dízelmotorral szerelték.
Hirdetés

A frissített verziók mellett az Insignia legújabb modellváltozata is a gyártósoron van már, az összkerékhajtású, megemelt hasmagasságú Insignia Country Tourer szabadidős kombi - akárcsak az összes Insignia variáns - kizárólag a rüsselsheimi gyárban készül. A premieren Karl-Thomas Neumann, az Opel vezetője a következőket nyilatkozta: „Az Opel minden idők legerősebb modellkínálatával rendelkezik, amelynek az egyik legfontosabb szereplője az Insignia. A rendkívüli pontosság, a minőségi munka és az innováció révén egy új, nagyszerű autó jött létre. Az eredményre büszkék lehetünk."
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?