Lélegzetelállító Mercedes SL fotók

Mercedes SL falinaptár a René Staud Stúdióból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A világhírű autófotós, René Staud exkluzív falinaptárt készített, amelynek lapjain szép hölgyek helyett négy Mercedes-Benz SL, valamint az új SLS AMG a főszereplő.

[kepallobal=459042][/kepallobal] René Staud fotóművészt - a Mercedes-Benz mellett több márka "házi fotográfusát" - egy különleges falinaptár elkészítésére ihlette a Mercedes-Benz SL-sorozata. Hamarosan a stúdióban pózolt egy-egy eredeti 300 SL sirályszárnyas kupé (W198) és roadster (R198), egy 300 SLS (R198), egy 190 SL (W121), egy Pagodának is becézett 230 SL (W113), valamint napjaink egyik aktuális álomautója, a 300 SL szellemi utódjának tekinthető SLS AMG (R197). A címlappal együtt 13 oldalas, 45 x 65 centiméteres, tehát álló formátumú 300 SL Calendar 2011 kiadvány kiváló minőségű, fényes felületű, kimondottan művészeti célok megjelenítésére alkalmas papírra lett nyomtatva, de összesen csak 2 500 példányban; így aki szeretne egyet a lakásába, vagy az irodájába (esetleg a garázsába), igyekezzen felkeresni René Staud internetes oldalát (www.renestaud.com), ahol megrendelhető a kalendárium. A cég ígéri, hogy gondosan, dupla csomagolásban küldik a gyönyörű naptárt, amelynek postaköltsége értelemszerűen a vevőt terheli. Aki nem szeretne áldozni a kiadványra, viszont szívesen nézegetné az autókat, annak a saját galériánkat javasoljuk, ahonnan a címlap és mind a 12 hónap fotója letölthető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?