Lepel nélkül az Opel Astra GSi

Álcázatlanul kapták lencsevégre az Opel Astra GSi-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem csak az Insigniából jön a sportos változat, az Astra GSi is gyártásközeli állapotban van már. Ezúttal álca nélkül fotózták az izmos kompaktot.


Hamarosan érkezik a K Astra minden eddiginél sportosabb változata, a látott prototípusból ítélve legalábbis úgy tűnik, hogy minden készen áll a sorozatgyártásra. A lámpa körüli álcázások valójában már semmit nem takarnak el érdemileg az autóból. A beltérben sportüléseket láthatunk, ezen felül alul laposan csapott kormányra és alumínium pedálokra is számíthatunk, akárcsak a sportosabb Insigniában.
Hirdetés
A legfontosabb kérdés továbbra is az, hogy mekkora teljesítménnyel érkezik majd. Ha az Insignia GSi kétliteres turbómotorját használják fel, akkor 260 lóerőre és 400 Nm nyomatékra számíthatunk a kompakt ötajtósban. Ez talán elég erő lenne ahhoz, hogy felvegye a versenyt a VW Golf GTi-vel, vagy a Ford Focus ST-vel, melyek közül az utóbbi 250 lóerővel rendelkezik. Az Insignia GSi fejlett összkerékmeghajtása nélkül az elsőkerekes Astra további finomhangolást igényel annak érdekében, hogy fronthajtással is kellően kezes maradjon. Azt nem tudni, mikor leplezik le az új modellt, az álca nélküli prototípus alapján úgy tűnik, hogy már nem kell sokat várni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?