Lesz hétüléses verziója is az új Skoda SUV-nak

A Skoda megerősítette, hét üléssel is lehet majd kérni új SUV-jukat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már több kémfotón láttuk, jövőre már meg lehet venni, de még mindig csak keveset tudni a Skoda Snowmanről. Hétüléses viszont lesz belőle.


Már írtunk korábban a Skoda jövőre érkező új modelljéről, egyben első SUV-járól, de most újabb hírek jelentek meg róla. A gyártó bejelentette, hogy öt- és hétszemélyes változatban is kínálni fogja, ezzel a róla szóló egyik pletyka igazolást is nyert. Hogy milyen lesz a megjelenése, azt annyira nem nehéz elképzelni. Az új Superben látott dizájnmegoldásoknak kell rajta is visszaköszönni. Ennél érdekesebb az hogy a hétüléses változat nem csak hosszabb lesz, de a tengelytávja is nagyobb lesz az alapváltozaténál. Ez nem csak feltételezés, hanem a Skoda Ausztrália vezetője, Michael Irmer nyilatkozta a CarAdvice-nak. Mindez annyira már nem is meglepő, ha hozzávesszük, hogy a szintén jövőre esedékes Volkswagen Tiguan is így, két változatban fog készülni. A bemutató idén év végén, a gyártás meg jövőre indul a cseh Kvasiny gyárban.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?