Leteszed a hajad ettől a Suzukitól!

Extrém Suzuki Swiftet mutattak Ázsiában. De tényleg, még a neve is az!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Thaiföldi Autószalonon villantott a Suzuki egy vérpezsdítő Swiftet.

Nyomban elfelejted a Swift Sportot, ha meglátod az Extreme Concept tanulmányautót! Pedig imádnivaló kis hot hatch, ám amikor tudatosul, hogy akár olyan is lehetne, mint a képeken látható koncepciójárgány, biztos, hogy sokan vágyakozni kezdünk, hogy bárcsak… Bárcsak sorozatgyártásban is készülne valami ilyesmi. Pedig nem is változtattak olyan sokat az alapgépen. Elöl izmosan domborodó motorháztetőt kapott légbeömlőnek tűnő díszekkel, illetve a fényszórókba lógó „szemöldökökkel”. Látványos a vaskos splitter is és a lökhárítóba vágott légbeömlők, amelyek közül csak az alsó méhsejtmintás. Oldalt fekete sárvédőszélesítések változtatják maszkulinabbá a megjelenést, sőt talán egy kis rali hangulatot is csempésznek az összképbe. Hátul diffúzor, szárnyban végződő tető és a lámpatestek közötti kisebb légterelő hangsúlyozza az extremitást, illetve a picit gagyinak tűnő, négyszögletű kipufogóvégimitációk.
Hirdetés
Az utasteret nem mutatta meg a Suzuki és valószínű, hogy a motorhoz sem nyúltak. A karosszéria módosításain látszik, hogy gyorsan akartak valami látványosat alkotni, de ha foglalkoznának még vele néhány munkaórát, akár egy sorozatérett, keményebb sportgép is születhetne.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?