Létezik a távirányítású DeLorean!

Csíped a Vissza a jövőbe filmeket? Most mutatunk egy távirányítású DeLoreant

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Számtalan tökéletes másolatot építettek már DeLorean DMC-12-ből a Vissza a jövőbe filmek alapján, de egészen eddig egyik sem volt távirányítású.


Tátott szájjal nézzük az egyre részletgazdagabb építéseket és szerencsére a Vissza a jövőbe DeLoreanje igencsak népszerű ilyen szempontból. Szinte az összes kiegészítő beszerezhető, részletes leírásokat találni arról, miből és hogyan építhetjük meg otthon a fluxuskondenzátort, vagy az apróbb kiegészítőket. A tökéletes építések legmagasabb fokát eddig a világító és hangeffektekkel ellátott példányok jelentették, most viszont egy dán srác megugrotta az egészet, és elkészítette a valódi távirányítású DeLoreant, ami egyébként egy tökéletesen részletes időgép másolat is egyben.
Hirdetés

Bjorn Harmsról már hallottunk korábban, ő építette azt a Corvette-et is, ami szintén teljesen funkcionálisan vezethető volt távirányítóról. A Corvette-et eladta, beszerezte a kész DeLoreant és hat hónap alatt azt is átalakította, már megvoltak a bejáratott megoldásai. Így sem volt egyszerű, mert a szervótlan kormányművet először szervósra kellett cserélnie, ehhez egy Corsa volt a donor. Minden kezelőszervét átalakította, az automata váltókapcsoló pozícióját, a gázt, féket és a kormányzást is tudja kezelni, de fényszórót is tud kapcsolni, valamint indítani is tudja az autót távolról. A távirányító maga pedig tökéletes másolata annak, amit Doki is használt az első epizódban, így a kép teljes. Apropó, ha már teljesség, a dán szabályok nem tiltják a közúti használatát, így bármikor játszhat vele közúton is, van benne vészleállás is, ha elvesztené a rádiójelet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?