Létezik egy tökéletesen érintetlen E30 M3 karosszéria

Gondoltad volna, hogy létezik egy teljesen nyers és eredeti BMW M3 E30 karosszéria?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A BMW sportmodelljeinek értéke évről évre csak emelkedik, már csak azért is, mert egyre csak kevesebb létezik belőle. Most viszont valaki megépítheti a tökéletes E30 M3-at, ugyanis itt egy tökéletesen eredeti, soha nem használt karosszéria.


Eszmei és anyagi értékét tekintve is egyre magasabbra szökik a BMW E30 M3, a klasszikus sportmodell ugyanis egyre ritkább, pláne amelyik még jó állapotú is. Biztosan lapul még néhány gyári példány eldugva egy-két garázs mélyén, ám arra talán senki nem számított, hogy egyszer ez fog előkerülni egy texasi garázsból. Amit a fotókon látunk, azt egy Facebook felhasználó töltötte föl egy kizárólag E30 alkatrészekkel foglalkozó csoportba, a bejegyzését pedig egyetlen nap alatt több mint 2000-en osztották meg. Hogy miért ennyire érdekes?
Hirdetés

Egy nyers E30 M3 karosszériát kínál eladásra, melyet még akkor rendelt, amikor pótalkatrészek készültek az E30 M3-hoz. A karosszériát sosem használta fel, ahogy megérkezett a szállítódobozában, úgy ahogy van elrakta a garázsba. Tervei voltak vele, de most már egészen biztos, hogy nem valósul meg, ezért eladná, a karosszérián az összes gyári matrica igazolja, hogy eredeti BMW termék, viszont alvázszáma nincsen, ezért új autót nem lehet építeni belőle, de egy tökéletes felújításhoz a lehető legjobb alap. 30 000 dollárt kér érte, ami nem kevés, közel 8,5 millió forint, tekintve, hogy a nemzetközi piacon ennél magasabb áron indulnak az E30 M3-ak árai, egészen korrekt, a tökéletesekért ugyanis bőven 30 millió forint fölötti összegeket kellene fizetnünk, ebből a karosszériából pedig egy olyan építhető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2019.01.13. at 11:46
    Permalink

    Ez mind szép és jó, csak a büdös életben nem fogja tudni lepapírozni az illető. És ha valamilyen csoda folytán mégis valamilyen balkáni államban sikerül neki ahol pénzzel ezt meg lehet oldani akkor sem fog annyit érni mint egy eredeti példány, mert ez egy nem gyári autó, nincs gyári azonosítója.

Vélemény, hozzászólás?