Lézerrel a lufik ellen – Így tombol a legerősebb BMW M2!

Az már biztos, hogy egy szülinapi bulit el lehetne rontani ezzel az M2-vel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Rekorddöntésre faragtak át egy M2-est a BMW-nél. Lézerrel fegyverezték fel, és most nem a BMW lézerlámpáiról van szó, hanem olyannal, ami fegyvernek használható.


A BMW is a Land Rover nyomdokaiba lépett, a rekorddöntések ugyanis leginkább a britek asztala, ám most a németek is mókáztak egy kicsit. Mint mindent, ezt is rettentően komolyan vették. A cél az volt, hogy megdöntsék a legtöbb lézernyalábbal kidurrantott lufi rekordját, amit egy férfi állított fel kézben tartott lézerrel, ő 63 darab lufit robbantott fel egy perc alatt. Talán nem meglepetés, hogy a BMW-nek ezt sikerült megdöntenie, ráadásként a feladatot jóval látványosabban teljesítették.
Hirdetés

A lézert egyenesen egy M2 Competition orrára építették, az alsó légbeömlő közepére. A pályát egy M logóból építették, a pilótának a betű szárain és a mellette lévő vonalakon is végig kellett mennie. Nyilván sokkal több lufit is kidurranthatott volna egyetlen egyenes szakaszon egy perc alatt, de így többszörösen is nehezített volt a pálya, és nem mellesleg láthatjuk keresztben az M2-t és hallhatjuk az M3/M4-ből érkezett sorhatos hangját is. A végeredmény 79 kidurrantott lufi egy perc alatt úgy, hogy még a visszaszámláló órához is visszaért az M2.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?