Lezuhant egy helikopter a Top Gear forgatásán

Kikapott a Corvette-től, majd földnek csapódott a katonai helikopter

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A koreai Top Gear forgatásán történt az ijesztő baleset, pontosan nem tudni, hogy mi volt a baj, de mindenki megúszta sérülés nélkül. Ijesztő látvány!


A Top Gear eredetileg az Egyesült Királyságban született, majd a BBC műsorának irdatlan nemzetközi sikere nyomán a világ sok országában készültek mutációi. A forgatókönyv mindenhol azonos volt, karizmatikus műsorvezetők, szuperautók különleges helyzetekben, laza, vagány felfogásban. Ilyen a koreai kiadás is, melynek egyik legutóbbi adásában egy Corvette ZR1-est eresztettek össze egy AH1 Cobra katonai helikopterrel. A pár körös gyorsasági verseny rendben le is ment, ráadásul a Corvette pilótája odavert a helikopternek, de még vissza se térhetett a stábhoz, amikor a helikopter teljesen váratlanul a földnek csapódott, ráadásul nem messze az ott bámészkodó filmesektől. Szerencsére a kamera még forgott, úgyhogy megvan fimen a vérfagyasztó becsapódás: öröm a meglehetősen költséges ürömben, hogy a balesetben végül senki, még a pilóta sem sérült meg. Csak erős idegzetűeknek!
Hirdetés


Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 07:22
    Permalink

    Remélem a pilóta túlélte a borulást sajnos elég kis szögben fordult és veszített a felhajtóerőlből 🙁 látszik ahogy késként esik lefelé és már fordulni nem volt ideje sajna ilyen eset már a mi 29-esünknél is előfordult, ahol egy magyar pilóta életébe került a mutatvány 🙁

Vélemény, hozzászólás?