Lezúzott Priusok világszerte

Az új The Grand Tour a héten startol, lezúzott Priusokkal reklámoznak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A The Grand Tour költségvetését csodásan tükrözi a reklámkampány. Pénteken indul Clarksonék új műsora, addig minden nap egy új videó és a világ nagyobb városaiba egy lezúzott Prius jut.


A régi Top Gear állandó poénfaktorát a Reliant Robinok jelentették, annyira viszont nem amatőrök, hogy ezt tovább vigyék. Kell egy újabb, amit lehet cikizni. Úgy tűnik, hogy a The Grand Tour poénja a Toyota Prius lesz. A trió amúgy sincs oda érte, szerintük totális ellentéte annak, amiért egy autóőrült rajongani tud. Zseniális reklámkampánnyal promózzák a pénteken induló műsort, egyelőre három Prius jelent meg három nagyvárosban, borzalmasan megalázva.
Hirdetés
Németországban bukkant fel egy földből kiálló második generációs Prius orra, a hollywoodi hírességek sétányán pedig egy hármas állt bele fejjel a járdába. Persze London sem maradhatott ki, ott szintén egy hármast aláztak meg, az oszlopnak ütközött, de nyitva van, így bárki kedvére piszkálhatja. Persze büszkén hirdetik rajta a The Grand Tourt, aminek első epizódja pénteken kerül ki online az Amazonon. Sajnos maga az oldal fizetős, nem teszik ingyenessé a megtekintését, pedig eléggé hiányoljuk már a három műsorvezetőt a több mint egy év kihagyás után.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 00:11
  Permalink

  Felsőbbrendűség nincs bennük mert az lehetetlen, mivel az agykapacitásuk, intelligenciájuk nem több mint másé hanem pont ugyanannyi, csak felsőbbrendűségi érzés lehet amiről beszélsz.
  Lehet hogy gyarmataik voltak, de már csak erőlködnek, az oroszok vagy kínaiak leverik őket mint szart a palánkról.
  Ha járnál bizonyos helyeken és figyelnél mint én is láthatnád hogy sem az orosz, sem a kínai nem ismeri el az angol nyelv elsőbbségét, és nem is hajlandó megszólalni angolul, nálunk is inkább erőlteti a magyart pedig tud angolul.
  Az angol nem vett visszább hanem lecsúszott lásd brexit bizonytalanság, mint az amerikai is az évek múlásával lásd porszívóügynök trump usa új elnöke.

 • 2017.10.28. at 00:11
  Permalink

  “Tipikus brit mentalitás. Mindent leszólnak, aláznak, kritizálnak, miközben ők semmit sem tudnak felmutatni.” Ez ránk, magyarokra is kifejezetten igaz 😉

  Az angolokban van egy kevés felsőbbrendűség – félig-meddig jogosan, elég sokáig angol gyarmat volt a fél golyóbis – ezt láthatod csak a műsorban is. Most már kicsit visszább vettek, túl sok kritikát kaptak az évadok alatt.

 • 2017.10.28. at 00:11
  Permalink

  Ez a három f.sz van olyan csapás a közízlésre, mint a Bazsó-Winkler páros a hazai autós ámokfutásban. nem csoda, hogy a csalfaromlejjó féle nomorefun-ok belőlük merítenek…. 😀

 • 2017.10.28. at 00:11
  Permalink

  Tipikus brit mentalitás. Mindent leszólnak, aláznak, kritizálnak, miközben ők semmit sem tudnak felmutatni. Az hagyján, hogy a Priusnál jobbat nem, de egyáltalán bármiféle autógyártás-szerű dolgot sem… Rosszabbak, mint Günterék vagy a csigazabálók.

Vélemény, hozzászólás?