Limitált szériás Lexus a láthatáron

Három új színnel dobják piacra a Lexus LC egyedi változatát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyszerűen csak Limited Edition néven debütál hamarosan a Lexus LC egyedi változata.

Attól nem kell félni, hogy a karosszéria módosításával megváltoztatják az eddigi rövid élete során is ikonikussá vált LC kupét. Az egyediséget a fényezés színével és az utastér finomításával hangsúlyozzák. Például a legfeltűnőbb szinte biztos, hogy az új „Terrán Khaki” fényezés lesz. De a zöldes árnyalat mellett „Grafitfekete” és „Sonic Titánium” színekkel is választható majd a limitált szériás LC. Amelynek látványos megjelenését a kétszínű, 21 colos könnyűfém keréktárcsák is fokozzák.
Az utastérben szintén a kétszínű burkolatok jelentik a legfőbb látványosságot, ám új anyagok is megjelentek itt. A tíz irányban elektromosan állítható üléseket például finom tapintású anilinbőrrel burkolták. A cserzett bőrszínű belső árnyalattal áll kontrasztban az Alcantara sötét árnyalata, amelyből szintén jutott bőven az utastérbe, míg a kormány, a középkonzol, az ajtók és a műszerfal burkolata fényes fekete bőrből készült. Emellett a Lexus LC Limited Edition küszöbburkolatai is egyediek, ugyanis a lézermetszésű formaelemeik a féklámpák vonalaira rímelnek.
Hirdetés
A hajtáslánc, illetve hajtásláncok nem változtak. Az LC 500-ban ötliteres, V8-as szív dobog, amelyhez tízfokozatú automata váltó társul, az LC 500h-ban pedig a 3,5 literes, V6-os és a villanymotor alkotta duó dolgozik. Az érdeklődők bármelyiket választhatják Limited Edition modellként, de csak 2019 októberétől, hiszen akkor érkezik meg az európai márkakereskedésekbe.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?