Lopni ment a lopott kocsival, de kifogyott a gázolaj

A rendőrök elkapták a férfit, majd visszaszolgáltatták az autót és a szerszámokat a jogos tulajoknak

Egy véméndi férfi először ellopott egy platós Volkswagent, majd azzal próbált lopott szerszámokat szállítani. Szerencsére azt nem nézte meg, hogy mennyi üzemanyag van a tankban, így lebukott, amikor kifogyott a gázolaj az M60-as autópályán.

2021. október 18-án este történt, hogy egy véméndi férfi a kulcsával együtt ellopott egy platós Volkswagen Transportert a nyílt utcán. Az elkötött járművel egy szekszárdi telephelyre ment, ahonnan több százezer forint értékben lopott szerszámokat, valamint két laptopot. A Transporterrel ezt követően Pécs felé indult az M6-os, majd az M60-as autópályán,

de azzal nem számolt, hogy az autó üzemanyaggal megy, gázolajat ugyanis elfelejtett lopni hozzá.

Szerencsére még az autópályán, a kozármislenyi lehajtótól nem messze állt meg alatta a lopott Volkswagen, így gyorsan a nyomára bukkantak a rendőrök.Az igazoltatás során kiderült, hogy a férfi jogosítványát korábban már bevonták ittas vezetés miatt, így talán nem is annyira meglepő, hogy a helyszínen megfújt szondája is pozitív lett. A férfit előállították a Mohácsi Rendőrkapitányságra, ahol mindent beismert a kihallgatása során.

A férfi még azt is elmondta, hogy honnan lopta a platón talált tárgyakat, így a nyomozók a lefoglalt eszközöket már másnap vissza is adták a tulajdonosaiknak.

A véméndi tolvajt a lopás miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Mindemellett az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult ellene, ráadásul előtte alkoholt is fogyasztott, ami miatt büntetőeljárásra is számíthat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?