Lopni ment a lopott kocsival, de kifogyott a gázolaj

A rendőrök elkapták a férfit, majd visszaszolgáltatták az autót és a szerszámokat a jogos tulajoknak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy véméndi férfi először ellopott egy platós Volkswagent, majd azzal próbált lopott szerszámokat szállítani. Szerencsére azt nem nézte meg, hogy mennyi üzemanyag van a tankban, így lebukott, amikor kifogyott a gázolaj az M60-as autópályán.

2021. október 18-án este történt, hogy egy véméndi férfi a kulcsával együtt ellopott egy platós Volkswagen Transportert a nyílt utcán. Az elkötött járművel egy szekszárdi telephelyre ment, ahonnan több százezer forint értékben lopott szerszámokat, valamint két laptopot. A Transporterrel ezt követően Pécs felé indult az M6-os, majd az M60-as autópályán,

de azzal nem számolt, hogy az autó üzemanyaggal megy, gázolajat ugyanis elfelejtett lopni hozzá.

Szerencsére még az autópályán, a kozármislenyi lehajtótól nem messze állt meg alatta a lopott Volkswagen, így gyorsan a nyomára bukkantak a rendőrök.Az igazoltatás során kiderült, hogy a férfi jogosítványát korábban már bevonták ittas vezetés miatt, így talán nem is annyira meglepő, hogy a helyszínen megfújt szondája is pozitív lett. A férfit előállították a Mohácsi Rendőrkapitányságra, ahol mindent beismert a kihallgatása során.

A férfi még azt is elmondta, hogy honnan lopta a platón talált tárgyakat, így a nyomozók a lefoglalt eszközöket már másnap vissza is adták a tulajdonosaiknak.

A véméndi tolvajt a lopás miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Mindemellett az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult ellene, ráadásul előtte alkoholt is fogyasztott, ami miatt büntetőeljárásra is számíthat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?