Luxusautót faragtak a Fiat Pandából

A Trussardi divatház segített exkluzívabbá tenni a Pandát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Fiat Panda elég messze áll attól, amit luxusautónak nevezünk, most mégis megpróbáltak belőle valami igazán exkluzívat kreálni.

Egy neves olasz divatház, a Trussardi közreműködésével alakított ki a Fiat egyedi szériát a Pandából, annak is a Cross, tehát a kissé terepjárós hangulatú modellváltozatából. Ha már divatcég, akkor természetesen jelentősen otthagyták a nyomukat az utastérben, de először nézzük az autó kasztniját. A Panda matt fényezést kapott, ami először fordult elő ennél a generációnál. A színe pedig kávébarna, bár fekete (és ezek viszont fényesek) elemek is díszítik, oldalt a Trussardi felirattal, valamint az egyik hátsó kis oldalablakon az emblémájukkal kiegészülve, ami egy stilizált agár. Persze a matt kávébarna színen kívül a modell iránt érdeklődők fehér, fekete és szürke metálfényekkel is választhatják az autót. Az utastérben is hemzsegnek a Trussardi utalások, bár azért itt már kezd erős lenni a gyanú, hogy hiába luxuscikkek a divatház termékei, a Panda a dizájnparádétól nem vált luxusautóvá. Bár tény, hogy az agármintás kárpitok az üléseken látványosak, szélükön a fekete bőrrel. Emellett az ajtóburkolatokat is lecserélték, valamint a biztonsági öveket is egyedire tervezték a divatdiktátorok. További változás, hogy a Fiat logót eltüntették a kormány közepéről, valamint a középkonzolt matt barnára festették.
Hirdetés
A gazdag felszereltséggel is megpróbálják a luxus érzetét kelteni, a motorválaszték viszont a szokásos. Az 1,2 literes, 67 lóerős mellett a szintén benzines 0,9 literes, 85 lóerős TwinAir kérhető. Egy kis kedvcsináló videót is forgattak az autóhoz, amit alább meg is nézhetsz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?