Ma van a születésnapunk, játssz velünk ajándékainkért!

9 éves az Autónavigátor.hu, nyereményjátékkal ünneplünk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

2010. május 3-án indult el a Használtautó.hu tartalmi magazinjaként az Autónavigátor.hu.

Sok víz lefolyt 2010 óta a Dunán, a 2010. május 3-án elstartolt Autónavigátor.hu oldalon pedig több mint 23 500 cikk jelent meg az elmúlt 9 évben. A hazánk hirdetésszám és látogatottság alapján is piacvezető autóhirdetési oldalának számító Használtautó.hu tartalmi magazinjaként indult Autonavigátor.hu felületén az eddigi fennállás 3285 napja alatt tehát napi átlag 7 cikk jelent meg. Igaz, nem a cikkek számával kívánunk versenyezni a mai hírdömpingben, minőségi, fogyasztható tartalmat kívánunk előállítani, egyebek mellett igényes fotókkal, közérthető tesztekkel. Apropó tesztek: eddig 1160 autót próbáltunk ki hazánkban, huzamosabb próbával.
Hirdetés
Ha összeadjuk, alighanem legalább ennyit vezettünk hazai és nemzetközi bemutatókon, illetve használtként, hiszen nálunk kiemelt fontosságúak a használt autók. Nem csak azért, mert a Használtautó.hu tartalmi szájtja vagyunk, hanem azért is, mert a hazai magánvásárlók zöme - sajnos - csak használt autót tud megengedni magának (mi saját magunk is!), ezért is próbálunk hetente egy-egy használt autót és hozunk arról is tesztet, hogy segítsünk a vásárlásban. De nem csak az autóvásárlásban, egy-egy cikkel az autók üzemeltetésében, az autózás mindennapos nyűgjei és teendői kapcsán is rendre segíteni kívánunk olvasóinknak. Fontosnak tartjuk a minél szerényebb emisszióval járó autózás népszerűsítését, így a hibrid és elektromos autók folyamatos bemutatását, illetve valós körülmények közötti kipróbálását is. Bár olvasottság szempontjából a Totalcar.hu és a Vezess.hu után stabilan harmadikok vagyunk (a dkt.hu) adatai szerint az online autós magazinok között, egy dologban alighanem joggal mondhatjuk magunkat elsőnek. Közlekedésbiztonsági szempontból fontosnak tartjuk, hogy együttműködő partnereinkkel 2012 ősze óta minden szezonban készítünk saját gumitesztet. Ezzel is meg kívánjuk mutatni, hogy mennyire fontos a megfelelő abroncsválasztás, meg persze a sebességválasztás is. Ha az utóbbiakkal kapcsolatos tanácsainkat bárki is megfogadja, már nyert, de most mást is tudunk ajánlani! Első körben nyilván azt, hogy iratkozz fel Hírlevelünkre, Facebook oldalunkra[/url], Instagram[/url] és YouTube[/url] csatornánkra is, hiszen ezek által első kézből értesülhetsz cikkeinkről és videótesztjeinkről is. De van itt más is! Születésnapunk alkalmából nyereményjátékkal szeretnénk kedveskedni feliratkozott olvasóinknak. Hogyan nyerhetsz?
Iratkozz fel hírlevelünkre, válaszold meg helyesen az alábbi űrlapon kérdésünket 2019. 05. 03. és 2019. 05. 10. között. A válasz megadásához segítséget nyújthat mai hírlevelünk, de nem vagy elkésve, akkor sem, ha esetleg még nem iratkoztál fel. Tedd meg gyorsan, mert jövő hét keddi hírlevelünkkel is nyerhetsz még! A helyesen válaszolók között 20 db Autónavigátor.hu autóskártyát és 20 db Autónavigátor.hu bögrét sorsolunk ki! A nyereményjáték részleteiért olvasd el a játékszabályzatot, itt!
Amit pedig biztosan és mindenkinek ígérünk: további autós tartalmakat, új és használt autókról, minden műfajból, hiszen kicsi, de lelkes csapatunkban a villanyautókért és a hibridekért rajongó ugyanúgy található, mint valódi benzinvérű, ahogyan japán, germán és amerikai autó fan is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?