Madagaszkárról jelentkezik a Grand Tour legújabb epizódja

A három autóbolond kalózok kincse után kutat a legújabb részben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Extrémebbnél extrémebb ötleteket valósítanak meg a Grand Tour autós sorozatban, a decemberi különkiadásban hajmeresztően átalakított járművekkel vágnak neki a kalandnak.

Elrugaszkodott ötletekből sosem volt hiány a korábban Top Gear, egy ideje viszont Grand Tour néven futó sorozatban. Az új név alatt, de a régi arcokkal folytatódó sorozat bőséggel szolgáltatott nézni valót az elmúlt három évben, ám a harmadik évad végén szomorú hírek kaptak szárnyra. Az Amazonon futó sorozat úgy tűnt, hogy nem kap folytatást, apró örömhír viszont, hogy decemberben egy új, speciális (utazós) résszel folytatódik a széria, de a megszokott hagyományos epizódok erősen kérdőjelesek.
Hirdetés
A negyedik évad új epizódjában izgalmas kincsvadászatra indul Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May. A Madagaszkáron játszódó részben természetesen most is az autóké lesz a főszerep, persze a célnak egyáltalán nem megfelelő járművekkel indulnak útnak. A nehéz terepen zajló keresgélésben egy Bentley Continental GT, egy Ford Focus RS és egy Caterham lesz segítségére a főszereplőknek, azt vallatva, hogy a gyári állapottól jócskán eltávolodva miként bírják a zord körülményeket.
Hirdetés
A negyedik évad második része december 18-án debütál, a gyönyörű helyszínekkel, gyorsulási versennyel, kalandokkal és humorral fűszerezett műsor remek kikapcsolódás lesz a karácsonyi készülődésben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?