Hirdetés

Madárnak néz a Bentayga új kiadása

Solymászoknak készített különkiadást a Bentley, mindene megvan a reptetéshez

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az egyszerű és okos megoldásokkal majd foglalkozik a Skoda, a Bentley pedig a luxushobbik szerelmeseinek kedveskedik használható kiegészítőkkel, most épp solymászoknak.

Bentayga by Mulliner, ennek a solymászok fognak igazán örülni, már aki meg tudja fizetni

A Bentley új különkiadását nevezhetnénk egyszerűen nagyszerű kiegészítő csomagnak, de az előbbi annyira nem igaz, utóbbi már inkább. Persze annak a legalább három embernek, aki solymászkodik és van pénze vadonatúj Bentley Bentaygára is. Ennek a két halmaznak a keresztmetszetébe esők viszont imádni fogják a Bentley és a Mulliner közös fejlesztését, a Bentayga Falconry by Mulliner kiadású luxus SUV-t. Egy csomó kiegészítővel pakolják meg a hatalmas luxusautót, amire szükség lehet a madárreptetéshez, azok az eszközök mind egy kivehető bőröndben találhatóak a csomagtartóban, közvetlenül egy italhűtő mellett.

Saját helyet is kap odabent a kedvenc, a könyöklőre erősíthető fa állvány praktikus, így nem a méregdrága bőrt karmolja ki a madarunk

Hirdetés

Különleges dizájn a műszerfalon és rengeteg hasznos kiegészítő utazik a fedélzeten, persze nem csak solymászeszközök, mini bárpult is található

A tálcán kihúzható felszerelések mellett persze több érdekességet is kap a Bentayga a Mullinertől. Ott van mindjárt a középső kartámaszra erősíthető fa állvány, amire kedvencünket ültethetjük, hogy ne kelljen ketrecben utaznia a vadászterületig. Emellett persze a választható színek között is akadnak újdonságok, valamint több apró érdekességgel is feldobják, mint a kesztyűtartó fedelén lévő izgalmas dekoráció. A kiegészítők között egyébként akad a madár lábára szerelhető GPS jeladó, hogy folyamatosan követhessük, valamint különleges kézzel varrott bőr sisakok az utaztatásához.

A solymász Bentley egy elég szűk réteget érinthet, a célközönség igazából már a sajtófotókon is látható

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?