Magyar autópályán tört rommá egy Lamborghini, utasvédelemből jó

Lamborghini ütközött egy furgonnal az M5-ös autópályán

Jól vizsgázott utasvédelem terén az a Lamborghini Huracán, ami az M5-ös autópályán hajtott egy furgonba. Utóbbi a szalagkorláton át, az útpálya szemközti oldalára csapódott, a légzsákok mindkét járműben nyíltak, komolyabb személyi sérülés nem történt.

Csúnyán összetört az a - román rendszámos - Lamborghini Huracán, amely nemrégiben az M5-ös autópályán okozott balesetet. Budapest felé haladt (bár úgy hírlik, hasonló autókkal versenyzett), ami közben a belső sávban, hátulról ütközött neki egy Iveco Daily furgonnak. Az RTL Híradója szerint a furgon épp előzésbe kezdett és nem vette észre a vélhetően nagy sebességgel közelítő sportautót. Amikor a Lamborghini beleütközött a furgonba, az irányíthatatlanná vált és a szalagkorlátot átszakítva az autópálya szemközti oldalára csapódott, ott szerencsés módon nem találkozott egyéb autóval.
Hirdetés
A Délmagyar helyszíni fotói szerint mind a Huracán, mind az Iveco Daily eldurrantotta légzsákjait, ám mindkét olasz autó jól vizsgázott utasvédelemből, a Lamborghini sofőrje és utasa sérülés nélkül szált ki, ahogyan lényegében a furgon sofőrje is, ám őt megfigyelésre és további vizsgálatok céljából kórházba szállították.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?