Magyar dizájnnal még ütősebb az új Auris!

X-Tomi tálalásában a sportos Toyota Auris és a Rakétanyúl

X-Tomi kezelésbe vette az új Toyota Aurist, illetve a szintén friss Aygo kisautót.

Vajon milyen motor illene az Auris GRMN-be? Az 1,2-es feltekert változata vagy az alapból is 180 lóerős hibrid egy kis teljesítménynöveléssel?

Újra ízléses átalakítással rukkolt elő a magyar virtuális dizájner, X-Tomi. Ezúttal a Genfi Autószalonon debütált új Toyota Aurist ruházta a fel a márka sportdivíziójának színeivel és néhány látványos karosszéria módosítással. Az Auris GRMN igazán üdítően hatna napjainkban, amikor a hot hatch kategóriában nem tolonganak a jelentkezők. Talán nem is esélytelen, hogy valóban készüljön egy gyári sportos változat, hiszen a Yarisból már megépítették a GRMN verziót, ám abból csak 400 darab jut Európának.

Hirdetés

Az Auris mellett a frissített Aygo is megihlette a virtuális tunert. A kisautó esetében jobban elengedte a fantáziáját, és Rocket Rabbit (Rakétanyúl) néven egy igazi fenevadat alkotott. Az Aygo látványos sárvédőszélesítéseket és küszöbtoldatokat kapott. A versenyautós hangulatról a splitter is gondoskodik, továbbá a fehér könnyűfém keréktárcsák, amelyek szépen passzolnak a narancs és fekete színvilághoz. Csak így tovább X-Tomi!

Pályanapok vagy akár komoly versenyek sztárja is lehetne az izmos Aygo

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?