Magyar drifterek kergetőznek Tápiógyörgyén

Faluzár forgatás miatt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nyílt forgatási nap és nem csak filmbe illő, egyenesen oda szánt gumifüstöléssel tarkított autós üldözés színesíti ma Tápiógyörgye életét.

[kepallobal=394684]Tápiógyörgyén driftes üldözést, nyílt forgatási napot tart a SportVerda stábja[/kepallobal] Kíváncsi, miként zajlik egy-egy látványos autós üldözés forgatása? Ezúttal megismerheti, ugyanis a SportTV csatorna kínálatában megtalálható SportVerda műsor nyílt forgatási napot tart, ma, azaz július 24-én kedden, 13 órától, a Pest megyei Tápiógyörgyén, ahol a driftversenyzők Tordai István műsorvezetőt fogják kergetni, természetesen a drift szabályai szerint, szigorúan kilinccsel előre.
A kis falu életét kedd délután így csikorgások és bömbölő V8 motorhangok fogják feldobni, ami az alig 4000 lelket számoló lakosság életében mindenképpen mély nyomot fog hagyni. Tápiógyörgye kanyarjaiban fokozott figyelemre lesz szükség, mivel hazánk egyetlen női driftere, Szántó Nikolett, a nézők egyik nagy kedvence, Varga Tamás „Puci”, valamint a több mint 550 lóerős Ford Mustangot terelő Énekes Árpád fog keresztben autózni. A nyílt forgatási nap természetesen a polgármesternek is köszönhető, így rendőri biztosítás mellett bontakozhatnak ki a Hell Energy Országos Drift Bajnokságban versenyző pilóták. A forgatás végeredménye mindenképpen mókás lesz, mivel Tordai István egy mindössze kéthengeres (de turbós), TwinAir motoros Fiat Puntóval fog menekülni a NanoEnergizer drift csapat elől, miközben számos feladat vár minden résztvevőre.
Hirdetés
Kedd délután tehát ha esik ha fúj, 13 órától a tápiógyörgyei Ifjúsági táborból indul a menet, a szervezőgárda és a műsor stábja sok szeretettel várja az érdeklődőket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?