Magyarországon forgatott mozifilmben kapott szerepet a BMW

Jennifer Lawrence és a BMW 7-es sorozat együtt a filmvásznon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Előszeretettel használják kémfilmekben a BMW termékeit a hollywoodi rendezők. A következő film, amelyben főszerepet kap egy bajor luxusautó, a Jennifer Lawrence nevével fémjelzett Vörös veréb lesz.


Itthon március elsején debütál a filmszínházakban a 20th Century Fox új kémthrillerje, az Oscar-díjas Jennifer Lawrence és a BMW 7-es sorozat főszereplésével. A Vörös veréb fordulatosnak ígérkező sztoriját Jason Matthews regényéből álmodták vászonra és külön érdekessége a filmnek, hogy Magyarországon forgatták tavaly január és április között. Érdemes lesz tehát figyelni, hogy milyen ismerős helyszíneken bukkan majd fel a BMW összkerékhajtású luxuslimuzinja.
Hirdetés


A BMW már otthonosan mozog a hollywoodi kémfilmek világában. Korábban is emlékezetes alakításokat láthattunk az autóik főszereplésével. Például James Bond társaként egy 750 iL szerepelt „A holnap markában” című epizódban, de élénken él még a memóriánkban a Z8 feltűnése az 1999-es, „A világ nem elég” című felvonásban. Emellett a másik nagy kémfilm sorozat, a Mission: Impossible történeteiben is rendszeresen felbukkannak a BMW különböző típusai, például az M3 és az i8 is kapott már szerepet Tom Cruise, avagy Ethan Hunt oldalán. Most viszont nézzétek meg kedvcsinálóként a Vörös veréb előzetesét!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?