Majdnem 105 milliót adtak Paul Walker egyik BMW-jéért!

Elkelt Paul Walker mind az öt BMW M3-asa, őrült összegeket adtak értük

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A tragikus hirtelenséggel autóbalesetben elhunyt filmsztár, a nem csak a vásznon, de a való életben is vérbeli autóőrült Paul Walker autóit elárverezték, brutális pénzeket fizettek értük.


Paul Walker halála óta alaposan megváltozott a színészről alkotott kép a rajongókban és a köztudatban. Mindig is tudni lehetett, hogy nem csak eljátszani tudja, hogy szereti az autókat és szeret vezetni, a való életben még nagyobb autórajongó volt, mint a Halálos Iramban filmekben. Tudni lehetett, hogy tisztességes autógyűjteménye van, de az csak halála után derült ki, miket is őrizget pontosan, a rajongóknak leesett az álla a garázsától. A színész autóparkjával sokáig nem lehetett tudni, mi is lesz, pár hónapja viszont meghirdették, hogy a világ egyik leghíresebb aukcióján, a Barrett-Jackson-on fogják őket elárverezni, a lehető legtehetősebb közönség előtt.
Hirdetés

Ez a múlt hét végén meg is történt, elment az összes meghirdetett autó, melyek közül az az öt BMW M3 Lightweight volt a legértékesebb, amiket egymás után árvereztek el. Az öt autóból egy a gyári kockás dekor nélküli, további négy viszont látszólag ugyanolyan, de mindegyikre igaz, hogy közel tökéletes állapotú. Ez és Paul Walker neve a korábbi tulajdonosok között brutálisan felverte az amúgy is magas értéküket. Legmagasabb áron természetesen a legjobb állapotú, a mindössze 7402 km-t futott példány kelt el, 350 000 dollárt, vagyis több mint 104 millió forintnak megfelelő összeget fizettek érte. Második legmagasabb áron a 42 514 mérföldet futott M3 ment el, 235 000 dollárt ért valakinek, 220 000 dollárt fizettek a 14 283 mérföldet futottért és egyaránt 200 000-et a 15 485 mérföldet és a 34 400 mérföldet futottért. Csak ezért az öt M3 Lightweight modellért közel 360 millió forintnak megfelelő összeget fizettek összesen.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?