Már a hangodat is felismerheti a Nissan Micra

Néhány új extrával frissül a Nissan Micra kínálata

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Új infotainment rendszert kap a Nissan Micra, persze nem alapáron. És még a hiányolt elektromos hátsó ablak is megjelent az extrák között.


Friss még a Nissan Micra, de azért kap egy minimális frissítést az új modellévre. Egy új, integrált érintőképernyős infotainment fejegységet kapott, illetve egy továbbfejlesztett kijelzőt a sofőr előtti műszerblokkba, és még a kormánykerék gombjai is megújultak. Sőt, végre a korábban hiányolt elektromos hátsó ablak is elérhetővé vált.
A legtöbb újítást persze az új infotainment hozza, a korábbival egyező méretű kijelző testre szabható, a számunkra fontos funkciókhoz dedikált gombokat hozhatunk létre.A kormánykerékről már hangvezérlést is indíthatunk, akár a csatlakoztatott telefonunkra érkezett SMS-ek is felolvastathatók. Az új érintőpanel Android Auto és Apple CarPlay csatlakozási lehetőséget is kínál, ami elég nagy kényelem. Van persze gyári TomTom navigáció is, ami az N-Connecta és Tekna szinteken alapfelszereltség, míg az Acenta szinten opcionális. Ehhez 3 évig ingyenes szoftverfrissítés jár, s szintén veszi az on-line forgalmi információkat.
Hirdetés

A Micra frissítése nem csak a NissanConnect infotainment rendszert érintette. Immár lehet az autóban hátsó elektromos ablakemelő, ami az N-Connecta és Tekna szinten alapáras, míg Acenta szinten opcionálisan rendelhető. Továbbá N-Connecta és Tekna felszereltségi szinteken az automatikusan sötétedő visszapillantó tükör is az alapfelszereltség része lett és még a tolatóradar szenzorai is megváltoztak, hogy jobban illeszkedjenek a hátsó lökhárítóba. A friss verzió már rendelhető, de még a korábbi is elérhető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?