Már az Audi Q4 e-tron belterét sem kímélik a kémfotósok

Új fotók és további információk szivárogtak ki az Audi Q4 e-tronról, egyre érdekesebbnek ígérkezik

Az Audi következő E-Tron termékei még idén forgalomba kerülhetnek, a bemutatóhoz közeledve pedig értelemszerűen egyre többet tudhatunk meg róluk. Most épp a beltér van terítéken, főleg mert mindkét változat teljes álcában futja a tesztköreit továbbra is.

A többesszám oka, hogy a Q4 Sportback formában is kapható lesz majd, de sajnos mindkét modellt teljes álcában tesztelik még mindig, így a külsőről nem tudunk meg többet, mint amennyit már a tavalyi kémfotók is elárultak. A legújabb kémfotók az autó beltere miatt érdekesek, nem csak a központi kijelzőre és a kormányra vethetünk ugyanis egy pillantást általuk, de a kompakt középkonzolt sem fedi semmi, így azzal is elkezdhetünk barátkozni. A központi - végre nem kiálló, tabletszerű - infotainment érintőképernyője ránézésre azonos a nemrég bemutatott e-tron GT-ben találhatóval,
Hirdetés
A külső fotókon látható változatlan álca ellenére is biztos, hogy a prémium crossover mindkét változata a VW csoport MEB építőkészletét használja majd, akárcsak az ID.4, dizájn terén pedig valószínűleg lényegében a 2019-ben és 2020-ban bemutatott tanulmányautók sorozatgyártásra ésszerűsített változatai lesznek. A normál változatot szinte biztosan valamivel a Sportback előtt mutatják be, még idén, még akár az is megeshet, hogy a hajtásláncról csak ekkor fogunk biztosat megtudni, egyelőre még teljes a sötétség a kérdésben. Annyi biztos, hogy a tanulmányautókba 400 kilométeres hatótáv és 301 lóerő jutott. A külső álca sokkoló mennyiségét - főként a Sportback változaton - nagyon bánom. Ritka, hogy két autó közül elsőre a kevésbé praktikus vonzza magához a tekintetem, de a csapotthátú sziluettről nekem egy az egyben a korábbi polgárpukkasztó, mégis a maga módján gyönyörű, mára egyeseknek kultikussá érett A2 jut eszembe. A hozzá tartozó koncepcióautó alapján azért szerencsére egy sziluettjében ugyan tényleg hasonló, de sokkal divatosabb és modernebb autóra számíthatunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?