Már Baranyában is működik a traffipaxjelző

Bővült a Multisoft traffipaxjelzőjének látóköre

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tavaly év végén Budapesttel indult, februártól Baranya megyében is működik az ingyenes mobiltelefonos traffipaxjelző.

Tavaly év végén debütált az android operációs rendszeres okostelefonokra ingyenesen letölthető traffipaxjelző widget, mely az okostelefonok képernyőjére helyezve, és onnan elindítva a Rendőrség hivatalos adatbázisa alapján figyelmeztet a sebesség-ellenőrzőkre, azaz a traffipaxoló rendőrökre.
A kezdeti, fővárosi "lefedettség" után a traffipaxjelző február elejétől Baranya megye területén is működik - a megszokott módon. A mérési pontok és idők listáját a szoftver internetcsatlakozáson keresztül naponta frissíti, azok listázva is megjeleníthetők, de a programot elindítva a telefon GPS-antennáját használva a mérőpontokhoz közeledve a készülék figyelmeztet is az utcaszintű pontossággal meghatározott sebesség-ellenőrző pontokra - természetesen csak a mérés idejében, így nincsenek fölösleges riogatások.
Hirdetés
Budapest és Baranya megye után folyamatos fejlesztéssel országos lefedettséggel is várható a traffipaxjelző, melynek letöltéséhez elegendő a cikkünkbe tett QR-kódot beolvasni, s már tölthető is le az ingyenes alkalmazás a telefonra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 04:23
  Permalink

  Csatlakozom ritchie02-höz, az ut nem versenypálya, ha száguldozni akarsz akkor oda menj. Az én családom is utakon jár, és ha valaki rosszat tesz gyorshajtás, vagy esetleg ivás miatt nekik, akkor az Isten mentse meg bünös lelkét… mert Én eltiprom.
  Nekem is 3300 ccm-es több int 200 lovas autom van, és betartom a korlátozást.

  Uff!

 • 2017.10.31. at 04:23
  Permalink

  Komoly géppel sem száguldozunk, mert az országút nem versenypálya. Ha pedig bekövetkezik a baj megy a “sírás-rívás” meg a “jaj, én nem akartam” már persze, ha egyáltalán túléli.

 • 2017.10.31. at 04:23
  Permalink

  semmi re se jó. aki gyorsan hajt komoly géppel nem valami suzukival annak érdemes radartdetekrort meg lézerblokkolót venni a kocsijába 300 ezerbe kerül megéri inkább egyszer kifizeti az ember ha belegondolunk ez a legmagasabb tétel és autópályán kényelmesen megfutja a maximális büntetést egy komoly gép. én kb 2 millió forintot spóroltam vele. ez a legjobb befektetés a világon

Vélemény, hozzászólás?