Már hét üléssel is készül Citroën C3 Aircross

Hét üléssel is bemutatták az új Citroën C3 Aircrosst

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

New C3 Aircross az új változat neve, amely 16 centivel lett hosszabb.

Egyelőre Indiában mutatkozott be a Citroën legújabb modellje, a New C3 Aircross, amely 4,32 méter hosszú lett, és akár hét üléssel is megrendelhető. Az újdonság műszaki szempontból közeli rokonságban áll az Európában is kapható C3 Aircrossal, és stílusában is hasonló, de a részletein látszik, hogy egy új típusról van szó: a burkolatok formája, a tető kialakítása mind eltér a már ismert névrokonétól. A padlólemez persze azonos: a PSA szabványos CMP platformját használták itt is, és a jól ismert 1,3 literes háromhengeres benzinmotort, amely turbó nélküli, 82 lóerős, és turbós, 110 lóerős változatban kerül az autóba.
Hirdetés
Öt üléssel is készül majd a típus, úgy 444 literes csomagteret kínál, míg a hétüléses változatból a harmadik üléssort eltávolítva akár 510 literes csomagtartó is nyerhető. Egyelőre annyi biztos, hogy Indián kívül Latin-Amerikában is elérhető lesz ugyanez az autó valamivel később, azt viszont egyelőre nem nyilatkoztak, hogy Európában bemutatják-e a C3 Aircrossnak ezt a tágasabb változatát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?