Már most klubéletet élnek a Maruti hazai rajongói

Hétvégén Maruti találkozó Velencén

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár a Maruti jóindulattal is csak belépőnek nevezhető az autók világába, vannak rajongói. Hétvégén Velencén gyülekeznek.

Vajon 10 év múlva már a Maruti is hobbiautó lesz? - tettem fel a kérdést a Maruti 800 DX használttesztjének végén, s kisvártatva megkaptam a választ. A típusnak, a sokak számára a KGST-autók világából való első kiszakadási lehetőséget hozó, s azokhoz képest modern és minőségi, abszolút értékben azonban már a nyolcvanas években is elavult és messzemenően puritán kisautónak már ma is vannak rajongói. Ők ugyanúgy élnek-halnak érte, mint sokan mások sok egyéb autómodellért. Van már hazai kluboldaluk is, s rendszeresen össze is jönnek, hogy megmutassák egymásnak, ki mit finomított autóján a legutóbbi találkozó óta, megvitassák és szavazásra bocsássák, hogy melyikük autója a legszebb.
Hirdetés
Természetesen a versenyzés sem marad ki, na nem gyorsulási futamokra, inkább ügyességiekre kell számítani, s minden autós találkozó kötelező eleme, a felvonulás, a Velencei-tó körbeautózása sem fog hiányozni az e hét végén, augusztus 1-3. között rendezett Maruti találkozó repertoárjából. Bővebb infó: www.marutiklub.hu.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?