Már nyomtatásban is elérhető az Autónavigátor.hu

Kinyomtattuk az internetet? Nem, egy kicsit mást ad az Autónavigátor.hu Magazin!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mától elérhető a nagyobb újságosoknál az Autónavigátor.hu Magazin. 40 oldal, két poszter és ajándék autóskártya várja az olvasókat.


2010 májusában, a Használtautó.hu tartalmi magazinjaként indult az Autónavigátor.hu. Az anyaoldal is meghatározta, de természetesen magunk is: a hazai átlagautósok érdeklődését kielégítő autós magazin kívánunk lenni. Több éve stabilan a harmadik legolvasottabbak vagyunk a Digitális Közönségmérési Tanács számai szerint, s az idei évben is több mint 20 százalékkal növeltük elérésünket, havi szinten mintegy 600 ezer olvasó látogat hozzánk. Ezzel alapvetően elégedettek lehetünk, de mindig is kerestünk valami pluszt, ennek szellemében készítünk 2012 ősze óta saját gumiteszteket és ennek szellemében készítettünk különböző kitelepüléseinkre nyomtatott különkiadványokat is az elmúlt években. Az elsőt még 2017-ben, 4 oldalon. Aztán még abban az évben készítettünk két másik 8 oldalasat, utána lépkedtünk feljebb, jött a 16 oldalas, ami már egészen újságszerű volt, pláne úgy, hogy már tavaly is négy ilyen számot készítettünk el. Az idei évre már célul tűztük ki, hogy piacra lépünk az Autónavigátor.hu Magazinnal, ami ma már bejegyzett, különálló, nyomtatott sajtótermék. Az első megvásárolható példány ma kerül az újságárusokhoz, 40 oldalon, a tőlünk megszokott igényes fotókkal, legfontosabb cikkeinkkel és exkluzív, kifejezetten a nyomtatott újsághoz készített interjúkkal. Beszélgettünk dr. Kiss Gergely olimpiai bajnokkal, leginkább természetesen az autókról, veterán és Bullitt Mustangjáról, megvitattuk a Formula-1 helyzetét Szujó Zoltánnal, a Schiller Autó Család pedig elárulta, miként lettek mára az egyik legjelentősebb hazai autós cég.
Hirdetés
A negyedévente megjelenő, következő számával még idén decemberben érkező laphoz olyan mellékleteket is készítettünk, ami az igényes nyomtatott újsághoz hasonlóan ugyanúgy megállja ma helyét, mint az autóslapok hőskorában: poszter és ahhoz hasonlóan saját fotóinkból összeállított autós kártya is jár az újsághoz, ami immár elérhető több mint 1000 helyen az országban. A nagyobb újságosokon túl a MOL és a Lukoil töltőállomásokon, az Auchan és a Tesco áruházakban, valamint az Autónavigátor hamarosan induló webshopjában is. Ára 1190 forint, amivel nyilván nem a legolcsóbb, de nem is az volt a cél, hanem egy igényes magazin, amihez extrák is járnak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?