Már ötödik alkalommal jön az Autók és kávé

Programajánló: Autók és kávé a Kultmobil szervezésében, április 11-én

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Van egy érdekes járműved és szeretnéd megmutatni? Nincs, de azért másét megnéznéd? Ötödik Autók és kávé, mindenkinek a Kincsem parkban.


Jön a jó idő, ezzel indul a hobbiautós szezon is. A hosszú téli estéken, lent a garázsban tudtad egy kicsit reszelgetni a vasat? Megjött pár eredeti alkatrész, vagy újítottál egy alig használt felniszettet? Ha van mit megmutatnod, akkor az ötödik Autók és kávé rendezvényen megmutathatod országnak és világnak. Április 11-én a budapesti Kincsem Park adja a helyszínt a tavaszi seregszemléhez, amit az Amerikából induló Cars and Coffee ihletett. Aki a főváros legnagyobb lóverseny-pályájájára jövő szombaton kilátogat, az találkozhat mindenféle veteránnal, youngtimerrel, meg persze ezeknél újabb érdekességekkel is. A szervezők szívesen látják az egyedi darabokat és a tuningcsodákat is. Természetesen márkaklubok is jöhetnek és a családot, meg a barátokat sem kell kihagyni a mókából. A részvétel autóval és anélkül is ingyenes.
Hirdetés


Az esemény pontos időpontja 2014. 04. 11. Reggel 8 óra a kezdés és a tervek szerint 11-ig tart a találkozó. A behajtás az Albertirsai út felől, a Kincsem Park főbejáratán keresztül megy majd. A szervezők előzetes regisztrációhoz kötik az autós részvételt. Ehhez a kultmobil@kultmobil.hu email címen, vagy a 06/20-548-2260-as mobilszámon lehet felkeresni a Kultmobil csapatából Bartucz Gábort. Ugyanezeken az elérhetőségeken tudnak a rendezők többet mondani, ha bármi kérdés lenne és itt a rendezvény Facebook eseményként[/url] is, hogy nehogy elfelejtsük a naptárba bevésni. Ja, majdnem kifelejtettem, lesz kávé is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?