Már saját gyártású üvegtetővel rendelhető a Tesla Model S

A Tesla saját üveges részlege fejlesztette a Model S-hez rendelhető hatalmas üvegtetőt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Tesla nemrég jelentette be, hogy saját üvegfejlesztő központot nyit a gyárán belül. A Model 3-on már láttuk a megoldást, most a Model S is megkapta a teljes terjedelmében üvegből készült tetőt.


Külön nem történt bejelentés, viszont megjelent a Model S konfigurátorában a hatalmas üvegtető. Persze nyitható napfénytetővel eddig is rendelhető volt, az új megoldás viszont a teljes fémből készült tetőt cseréli. Nyitható nem lesz, de hatalmas felületen nézelődhetnek majd az utasok fölfelé. Hasonló megoldás ez a Model 3 prototípusokon látottakhoz, a Model X-en értelemszerűen ez nem lesz opció.
Hirdetés
Furcsa dolgok történtek még a Tesla Model S kínálatában, már nem választható P90D. A modell eltörlése egészen érthető, alig néhány hónapja megérkezett a P100D a maga 100 kWh-s akkumulátorcsomagjával, menetteljesítményei pedig épp csak meghaladják a P90D-ét, viszont annál drágább. A 90D marad, de az őrült Ludicrous módot tartalmazó Performance csomag nélkül, az már csak a 100D-hez rendelhető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?