Már távolság szerint is rendezhetők a hirdetett használt autók

Új funkció a Használtautó.hu rendszerében

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Immár az eladásra kínált autók tőlünk számított távolsága szerinti rendezéssel is segíti az autóvásárlást a Használtautó.hu.

Használt autó vásárlásakor alapszabály, hogy messzire még nagyon vonzónak tűnő autóért sem érdemes utazni, komolyabb távolságot csakis leinformált autó miatt ajánlott vállalni. Amennyiben csupán nézelődni kíván az ember (ami a vásárlás első fázisában még teljesen érthető), netán olyan, olcsóbb és korosabb autót keres, amelynél esélytelen az előélet lekérdezése, fontos tudni és mérlegelni azt, hogy az adott példány hol tekinthető meg, mennyit kellene hozzá utazni. Ezt már régebb óta mutatja az autóvásárlás legjelentősebb hazai virtuális színterének számító Használtautó.hu, hiszen lakóhelyünket megkérdezve (vagy felismerve) a közúton kalkulált távolság alapján mutatja, hogy az milyen hosszú utazással érhető el. Mostantól pedig nem csupán mutatja, hogy az egyes autók tőlünk milyen távolságban találhatók, hanem a kínálatot távolság alapján is rendezheti. A távolságot ráadásul nem is légvonalban, hanem közúton számolja, így a monitoron olvasható távolság valóban azt mutatja, hogy az adott portékát hány kilométernyi autózással érhetjük el.
Hirdetés

Kellően pontos típus/tudás, valamint ár szerinti szűréssel (melyre a Használtautó.hu bővített keresője bőven ad lehetőséget) így nem csak a számunkra megfelelő példányokat láthatjuk, hanem az alapján sorba rendezve tekinthetjük meg őket, hogy az egyes autók tőlünk milyen távolságra vannak. A mai, az elmúlt hetekben is emelkedő üzemanyagárak mellett ez bizony fontos, hiszen hiába kínálkozik a szomszédunkban lévőnél olcsóbb példány az ország másik végében, messze nem biztos, hogy érdemes elutazni azt megtekinteni. Egy leinformált és jó példányért persze továbbra is érdemes lehet komoly távolságokat is vállalni - további praktikák a vásárláshoz Használtautó-vásárlási kisokosunkban olvashatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?