Már vasalják a Renault Mégane ráncait

Jövőre felfrissül a Renault Mégane

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem kell világmegváltó dolgokra számítani, de a kötelező gyakorlatot jövőre letudják a franciák a teljes Renault Mégane paletta frissítésével kapcsolatban.


A 2013-as évszám ne tévesszen meg senkit, ugyanis az autógyáraknál ősszel "ugrik a naptár", többek között, hogy időben felkészülhessenek, átállhassanak az újdonságok gyártására. A Renault sem véletlenül teszteli Dél-Európa útjain a Mégane és a (kombi) Mégane Grandtour 2013-as változatait, ugyanis jövőre már lehull a lepel a modellfrissítésen átesett típusról. Egyelőre nagyon keveset látni a gondosan álcázott autókból, míg a konkrét részletekkel kapcsolatban jó eséllyel annyi vehető biztosra, hogy megjelennek a LED nappali menetfényes új fényszórók, változnak majd a lökhárítók, a hátsó lámpák, de alapjaiban nem új generáció érkezik, csak a Renault-berkekben második fázisként (Phase-II) emlegetett ciklus a modell életében.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?