Már villanyautókat is vásárolhatunk az egykori Merkur telepről

Fizetett hirdetés

Nissan szalonnal és szervizzel bővült a CarNet Csoport

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eddig is a legnagyobb hazai autókereskedés-hálózatot tudhatta magáénak a CarNet Csoport, de most még tovább bővültek, immár Nissant is forgalmaznak és szervizelnek Budapesten, Csepelen.

A 22 éve a piacon lévő CarNet Invest Zrt., azon belül is a CarNet Auto-Fort Kft. telephelyeinek száma nem nőtt, ám az általuk képviselt márkák száma bővült, miután szeptember elsején megnyílt a CarNet Auto-Fort Nissan szalonja a cég Védgát utcai, csepeli telephelyén, a Gubacsi hídnál. Nem titok, ez az egykori Merkur telep, ahol eddig is jelen voltak egy használtautó-kereskedéssel, Ford autószalonnal és szervizzel, valamint Peugeot és Citroën márkaszervizzel. Az országszerte 22 telephelyen jelen lévő CarNet Nissant egyelőre csakis a csepeli Védgát utcai autószalonban kínál. Ahol 30 évvel ezelőttig még az évek óta várt Ladákért kellett sorban állni, ott ma villanyautókat is vásárolhatunk - természetesen akár állami támogatással is.

A LEAF alapverziója a Nissan támogatásával és az állami 2,5 millióval együttesen 4,3 millió forintos kedvezménnyel vehető meg

- persze csak azon magánszemélyek számára, akik elnyerték az állami támogatást. Míg a magánszemélyek csak a LEAF belépő kivitelét érik el a kiemelt támogatással, a taxisok akár a nagyobb kapacitású, 62 kWh-ás akkumulátorral szerelt verziót is, megkaphatják (némi kereskedői kedvezménnyel), de legalább ennyire fontos ajánlat a furgonként és személyszállítóként is kapható e-NV200 is. Az elektromos modellek mellett természetesen a teljes jelenlegi Nissan kínálat megtalálható az CarNet Auto-Fort kínálatában is. A legújabb modell a friss Juke, ami 5,49 millió forintos alapárával vagányságához mérten nem is rossz ajánlat, persze nála csak 0,5 millió forinttal drágább az egy kategóriával nagyobb Qashqai, és ugyanannyival drágábban, 5,99 millióról startol a hétülésesként (így a nagycsaládosok számára 2,5 millió forintos támogatással elérhető) X-Trail is. Jó hír, hogy az újaknál olcsóbb (és persze tiszta forrásból származó, kereskedői garanciával adott) használt autókkal a cégcsoport múltja miatt már most találkozhatunk az új kereskedésnél, de talán ennél is fontosabb, hogy a CarNet Auto-Fort fogja kezelni az UEFA szuperkupa számára a Nissan által biztosított magyarországi autókat, így a szeptember végi mérkőzés után több mint 50 szerény futású és kedvezményes árú (zömében Qashqai, kisebb részben X-Trail) is várható a CarNet Auto-Fort kínálatában.
Hirdetés
Ahogyan ma a Ford (Kuga és Explorer és a várva várt Mustang Mach-e) és a Peugeot (208, 2008, 3008, 508) által is egyre több konnektoros modellt kínálhat a CarNet Auto-Fort, úgy a Nissan esetében is az elektromos modellektől várják a legnagyobb csáberőt. Ennek megfelelően a CarNet Csoport arca, a Jászai Mari-díjas színész, musicalénekes és operetténekes Dolhai Attila számára egy LEAF-et adtak át a járványhelyzet miatt gyakorlatilag elhalasztott szalonnyitó alkalmával.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?